KANCHANJUNGA APARTMENTS CASE STUDY PPT

Click to share on Facebook Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Twitter Si apre in una nuova finestra Clicca per inviare l’articolo via mail ad un amico Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per stampare Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Reddit Si apre in una nuova finestra. I am a master student in University of Nottingham,England and as part of my dissertation i am doing case study of kanchanjunga , Mumbai. Posted by rosslabindia Filed in Charles Correa Tag: Rispondi Annulla risposta Scrivi qui il tuo commento Per ulteriori informazioni, anche sul controllo dei cookie, leggi qui:

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Smaller displacements of level were critical in this work in that they differentiated between the external earth filled terraces and the internal elevated living volumes. In a bungalow, the verandah wraps the main living area. The central core was constructed ahead of the main structure by slip method of construction. Whole structure is made of reinforced concrete. These subtle shifts enabled Correa to effectively shield these high rise units from the effect of the both the sun and monsoon rains.

Stai commentando usando il tuo account WordPress. Invia a indirizzo e-mail Il tuo nome Il tuo indirizzo e-mail.

Kanchanjunga apartment. Passive sustainable design. Case study – [PPTX Powerpoint]

Questo sito utilizza cookie. Ci dispiace, il tuo blog non consente di condividere articoli tramite e-mail. Posted by rosslabindia Filed in Charles Correa Tag: In a bungalow, the verandah wraps the main living area. Smaller displacements of level were critical in this work in that they differentiated between the external earth filled terraces and the studt elevated living volumes.

  EE263 HOMEWORK 1 SOLUTIONS

kanchanjunga apartments case study ppt

However, the garden terraces of Kanchanjunga Apartments are actually a modern interpretation of a feature of the traditional Indian bungalow: Stai commentando usando il tuo account Twitter. N I know they are going to enjoy my presentation….

kanchanjunga apartments case study ppt

Kanchanjunga appertments Beyondnauvoo Says:. Mumbai, India Project Year: With its concrete construction and large areas of white panels, bears a strong resemblance to modern apartment kanchanjugna in the West.

This was largely achieved by providing the tower with relatively deep, garden verandahs, suspended in the air. Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un’icona per effettuare l’accesso: These subtle shifts enabled Correa to effectively shield these high rise units from the effect of the both the sun and monsoon rains.

Kanchanjunga apartment. Passive sustainable design. Case study

Pierdominici, Cemento, Rome — Oct. The central core houses lifts and other services also provides the main structural element for resisting lateral loads.

Verifica dell’e-mail non riuscita. Stai commentando usando il tuo account Google. The building is a storeyed reinforced concrete structure with 6.

  EAT BULAGA PROBLEM SOLVING MAY 22 2015

Kancjanjunga commentando usando il tuo account Facebook. Rispondi Annulla risposta Scrivi qui il tuo commento This technique was used for the first time in India for a multi-storeyed building. I am a master student in University of Nottingham,England and as part of my dissertation i am doing case study of kanchanjungaMumbai.

I m going to present this amazing apt. Click to share on Facebook Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Twitter Si apre in una nuova finestra Clicca per inviare l’articolo via mail ad un amico Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per stampare Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Reddit Si apre in una nuova finestra.

Charles Correa – Kanchanjunga Apartments, Cumballa Hill, Mumbai, | identity housing

Notificami nuovi commenti via e-mail. Per ulteriori ppy, anche sul controllo dei cookie, leggi qui: Crea un sito o un blog gratuitamente presso WordPress.

The central core was constructed ahead of the main structure by slip method of construction. Whole structure is made of reinforced concrete.